EL CRB T´AJUDA A CUIDAR LA TEVA SALUT

FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA


Segons l’avaluació inicial que fem de cada cas, s’aconsella tractament de fisioteràpia, d’osteopatia i/o activitat física dirigida. Sovint es combinem el treball entre els diferents professionals, per aconseguim que la persona recuperi totalment el benestar i la salut.

FISIOTERÀPIA:

El CRB ofereix tractaments individualitzats i personalitzats, a mans de fisioterapeutes especialitzats en tots els camps de la fisioteràpia.

Tractem patologies de l’aparell locomotor (fractures, esquinços, luxacions, contractures, tendinitis, problemes degeneratius, dolor ...), disfuncions i àlgies de la columna vertebral, malalties neurològiques i neurodegeneratives, alteracions del sòl pelvià, malalties respiratòries ...

OSTEOPATIA

L’osteopatia és una medicina manual, que a partir de maniobres articulars passives d’alta velocitat i curt recorregut, aconsegueix reajustar i equilibrar de forma global,  diferents estructures del cos, per tal de millorar-ne la seva funció.

Els tractaments d’osteopatia ofereixen molts bons resultats en gran diversitat d’alteracions i dolences, tant de la columna vertebral com dels òrgans interns. Aquests resultats encara son millors, si es combina amb tècniques de fisioteràpia i activitat física adequada, per aconseguir estabilitzar i  mantenir en el temps, l’equilibri retrobat.

ACTIVITAT FÍSICA A MANS DE FISIOTERAPEUTES

L’activitat física adequada al nostre estat físic, edat, malalties de base ... a mans d’un professional de la salut expert, és la millor manera d’aconseguir una bona qualitat de vida i prevenir moltes de les alteracions que amb els anys van apareixent i cronificant-se si no ens cuidem.

Al CRB oferim tant la possibilitat de realitzar sessions individuals, totalment personalitzades, d’activitat física a mans d’un fisioterapeuta, com la possibilitat de realitzar treball en grups reduïts (de manteniment, reeducació de la columna, estabilització lumbopèlvica, estabilització cervicobraquial, gimnàstica abdominal hipopresiva, Schroth ...), també sota la supervisió  i ajuda d’un fisioterapeuta

  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
  • FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I ACTIVITAT FÍSICA
CENTRE DE REHABILITACIO DEL BAGES SCP · Camps i Fabres, 4 08242 Manresa (938742305) crb@crb.cat
webpime